(Emotie)Coaching

(Emotie)Coaching is een coachvorm waarbij de sturing van het gesprek komt vanuit jouw eigen (emotionele) systeem. Tijdens een (Emotie)Coach gesprek gaan we samen kijken waar de (emotionele) knelpunten zitten en hoe we daar ruimte en inzicht in kunnen creëren. Vaak hebben we de neiging om alles wat niet prettig voelt weg te duwen en alles wat prettig voelt vast te willen houden. Maar heeft iemand je weleens geleerd dat je emoties je innerlijk navigatiesysteem zijn? Dat het de raadgevers zijn van wat je innerlijk je aangeeft en je niet-passende/onbewuste overtuigingen kan ontmantelen?

Wij kunnen samen inzicht en helderheid gaan creëren in de punten waar jij op dit moment tegenaan loopt. Ik zal je helpen met het vertalen van je emoties en daarbij leren om steeds beter naar jezelf te leren luisteren. Zo kom je steeds beter in contact met jezelf en kun je beter voelen wat je innerlijk doormiddel van je emoties met je communiceert. Zo zijn onprettige emoties ook steeds minder nodig omdat je beter naar jezelf leert luisteren en een leven creëert wat werkelijk bij je past en waar jij gelukkig van wordt.

(Emotie)Coaching is voor iedereen die bijvoorbeeld:

  • Last heeft van een emotie als onrust, angst, onzekerheid, boosheid, je alleen voelen, afkeer, verdriet, afkeur, gehaast voelen en elke andere emotie.
  • Overspannen/ burn-out klachten
  • Handvatten zoekt om met een emotie om te gaan
  • Helderheid wilt in een persoonlijke situatie
  • Graag iets in je leven wilt veranderen

Ook is het mogelijk om een coachsessie te combineren met privé yoga, meditatie en/of mindfulness. Bij interesse en/of vragen kun je natuurlijk contact met mij opnemen.

Op dit moment is het tijdelijk niet mogelijk om een afspraak te plannen voor (Emotie)Coaching.