De volgende reacties zijn van de deelnemers van de Yogavakantie in Hongarije.  🙂
Lieve Leny, Ron en Jessica. Wat heb ik genoten van deze week. Wat een prachtige natuur. Wat een heerlijke maaltijden. We zijn super verwend. Ik ben blij dat ik op deze manier kennis heb gemaakt met het geboorte land van mijn oma. Ik heb genoten van de heerlijke yogalessen van Jessica. Wat een lieverd! met een heel fijne rustgevende stem en een mooi karakter! Dank jullie wel voor deze topweek. Mede door jullie liefdevolle begeleiding, het prachtige huis op deze mooie lokatie en de groep met enthousiaste vrouwen, is dit een onvergetelijke week geworden. Ik hoop ooit nog eens met mijn man hier te komen en jullie weer te zien! Dikke knuffel en heel veel liefs, Mireille xxx
Lieve Leny, Ron en Jessica, Wat een super week! Had geen idee wat ik mij ervan moest voorstellen  ik & yoga 🙂 . Maar ik heb genoten van jullie gastvrijheid en de super leuke lessen. Niets was jullie teveel, Leny haar heerlijke recht door zee en Ron zijn  rustigheid. Jessica ik ben om, zie uit naar de lessen in Enkhuizen. Erg bedankt voor alles, Geesje Hartman, Lutjebroek.
Beste Ron, Leny en Jessica, Ontzettend bedankt voor deze fijne yogavakantie. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen!! Jullie hebben mij zo vertroeteld met alle goede zorgen. Het lekkere eten, de fijne yogalessen en gewoon jullie gastvrijheid. Nogmaals bedankt, jullie zijn toppers!! Veel liefs, Jacqueline.
Lieve Ron, Leny en Jessica, Het voelt als thuis, alleen dan zonder drukte. Wat onwijs fijn dat we na een activiteit zo aan kunnen schuiven. Jullie denken werkelijk aan alles. Dank jullie wel, liefs, Maaike
Opgehaald uit Budapest, met de auto naar het paradijs van Leny en Ron en met recht een paradijs. Wat hebben jullie ons verwend. Fijn dat jullie dit willen delen met ons. Van super lekker eten tot een fantastische accomodatie tot vervoer tot een liefdevolle verzorging. Ik kan niet anders zeggen dan “enorm veel dank voor een voedende en fantastische ervaring”. Ik ben jullie zeer dankbaar. Ik vind jullie heel fijn, warm en enthousiast. Jessica, jij ontzettend bedankt voor de liefdevolle- en mooie opbouw in de   yogalessen. Als ik in de buurt zou wonen, zou ik bij jou op les willen. Wat een fijn persoon! Ook jij bedankt voor je liefdevolle respect volle manier van zijn. Lieve groet, Eveline.
Lieve Ron, Leny en vooral niet te vergeten Jessica, Het is geweldig geweest. De zorg van Leny en Ron in een woord geweldig. En  Jessica jouw lessen waren een beleving. De wandeling op de laatste dag was zeker een uitdaging. Gewoon geweldig. Dank jullie wel. Heel veel liefs, Namasté, Elza.