Yoga Vakantie in de rustgevende natuur

Er is op dit moment nog geen nieuwe datum.

Yoga Centrum Harmonie in jezelf organiseert weer een heerlijk relaxte Yoga Vakantie! We zullen verblijven in een klein dorpje gelegen in het heuvelachtige landschap van Hongarije. Het dorpje is omgeven door stilte en prachtige natuur. Het biedt een fijne sfeer en een omgeving om even helemaal tot rust te komen.
We beginnen elke ochtend in alle rust met een yogales in de buitenlucht om de dag in harmonie te beginnen. Ook is er in de avond de ruimte om een ontspannende yogales te volgen om de dag weer in stilte achter je te laten en vanuit een diepe ontspanning te gaan slapen.
Naast de yogalessen zijn er nog tal van andere mogelijkheden om te doen tijdens deze week. Je zult verblijven in een geheel gerenoveerde boerderij in het dorpje Mórágy. De boerderij is omgeven door prachtige natuur waar je heerlijk kunt wandelen, alleen of met een groepje. Ook is er de mogelijkheid om een dagje mee te gaan naar een thermaalbad waar je kunt genieten van natuurlijke mineraalbaden.
Bij het verblijf zijn ook diverse mogelijkheden. Zo is er een zwembad,  sauna, een fitnessruimte, hangmatten waar je lekker met een boekje in weg kunt kruipen, een stilte ruimte waar je je even kunt terug trekken of onder de moerbei-, kersen-, of pruimenboom het biologische verse fruit van de boom plukken en genieten van de rust. Niets moet, alles mag!
Een week lang ondergedompeld in yoga, ontspanning, lekker eten, heerlijk zonnig weer (gaan we natuurlijk vanuit 😉 ) en (wandelen in) prachtige rustgevende natuur. Deze vakantie is een welverdiend cadeau voor jezelf! 
 
Yoga Centrum Harmonie in jezelf Enkhuizen
Yoga Centrum Harmonie in jezelf Enkhuizen
Yoga Centrum Harmonie in jezelf Enkhuizen
Yoga Centrum Harmonie in jezelf

Yoga centrum Harmonie in jezelf

Yoga Centrum Harmonie in jezelf Enkhuizen

Yoga Centrum Harmonie in jezelf Enkhuizen

Yoga centrum Harmonie in jezelf Enkhuizen

Yoga centrum harmonie in jezelf

hongarije

yogavakantie

Hongarije

img_1779

Yoga Centrum Harmonie in jezelf

Yoga harmonie in jezelf Enkhuizen

Yoga vakantie